Referenties

  • Ik gun elk kind een coach als Marinka

Marinka heeft onze zoon enorm geholpen! Hij is enorm gegroeid en heeft heel wat tools gekregen om het beste uit zichzelf te halen. Hij is ontspannen en zit goed in zijn vel! Marinka weet het “aha” moment te bereiken, waardoor het kwartje valt! Ik gun eigenlijk elk kind een coach als Marinka!

Naar ouders toe zou ik willen zeggen, ga naar een coach als je ziet dat je kind ergens mee struggled, gun je kind dat hij lekker in zijn vel zit!

Fam. T. uit Veenendaal (gezin met twee kinderen van 11 jaar en 13 jaar)

*Blij dat we met jou aan de slag zijn gegaan.

Het gaat echt heel goed met ons. Het voelt zo goed. We zijn nog steeds blij en dankbaar dat we een tijdje geleden de beslissing hebben genomen om met jou aan de slag te gaan. Nogmaals dank voor alles!

Fam. uit Veenendaal

*Coaching voor het hele gezin

Marinka heeft ons gezin een behoorlijke tijd begeleid. Het begon met individuele hulp aan een kind en eindigde met coaching voor het hele gezin. Marinka kan enorm goed levelen, waardoor alle gezinsleden zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelde. Daarbij was zij erg betrokken en bereikbaar, wij konden tussen de sessies door ook altijd bij haar terecht als wij ergens tegenaan liepen. Uiteindelijk heeft een ieder zichzelf en elkaar weer terug weten te vinden, waardoor wij vol vertrouwen en op eigen kracht verder konden gaan. De behaalde resultaten zijn ook duurzaam gebleken, want het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat wij de begeleiding hebben afgesloten. Mochten mensen hulp en begeleiding nodig hebben, zouden wij Marinka zeker aanraden!

Gezin met twee kinderen uit Veenendaal

*”Echt gevoel met kinderen/pubers”

Een tijdje terug hebben wij Marinka benaderd voor hulp bij onze zoon van 14 jaar. En wat is zijn zelfvertrouwen gegroeid na alle sessies. De coaching heeft ons het volgende gebracht: meer gezelligheid in huis, minder “ontploffingen”, positiviteit en heel veel meer zelfvertrouwen.

Moeder van drie kinderen (8 jaar, 12 jaar en 14 jaar)

*Eindelijk een oplossing voor het slaapprobleem van onze zoon:

Twee maanden geleden klopten wij aan bij Marinka voor een intake voor onze zoon van twee jaar oud. Reden was dat hij al vanaf zijn geboorte niet doorslaapt. Wanneer hij wakker werd, had hij altijd ons nodig om in slaap te komen. Ondanks alle tips en idee├źn op internet over slaapproblemen van jonge kinderen vonden wij maar geen oplossing. Uiteindelijk hebben wij Marinka ingeschakeld. Vol zelfvertrouwen zei zij dat dit probleem zeker te tackelen was. Met een heldere uitleg van de methode die zij adviseerde en met de plezierige ondersteuning in de gesprekken en op de momenten dat we de methode moesten toepassen hebben wij nu een ventje dat rustig inslaapt, doorslaapt en ook zeer vrolijk wakker wordt. Wij hebben als ouders veel meer rust over het slapen, hebben onze avonden terug en bovenal hebben wij zelf ook veel meer energie. Achteraf gezien was dit meer dan de moeite waard. Hadden we dit maar eerder gedaan, dachten we achteraf.

Fam. E. uit Leusden

*Het was best een drempel, om hulp te vragen bij de opvoeding van je kind. Wat zijn we blij dat we het wel gedaan hebben! Marinka wist direct door te dringen tot de kern van het probleem en had heldere adviezen. Wat wij als positief hebben ervaren, is de persoonlijke betrokkenheid; als we tussendoor twijfelden over bepaalde situaties, dan mochten we altijd contact opnemen met haar en kregen we direct de hulp waar we om vroegen.                                                                                         Kernwoorden in de begeleiding, wat ons betreft: betrokkenheid, duidelijkheid, doordringen tot de kern en respect voor ons als ouders. We hebben weer rust in ons gezin, en onze dochter is weer gelukkig.

Fam. H. uit Veenendaal 

*Ik ben als pedagogisch medewerker enorm geholpen. Door de objectieve kijk van Marinka op de situatie werd het complete plaatje helder voor mij. Door de coachgesprekken kon ik goed ingaan op de behoeftes van het kind en begreep het gedrag van het kindje veel beter. Het kind voelde zich prettiger en ik had weer plezier in mijn werk. Een win win situatie.

M.L. uit Veenendaal

*Mijn man en ik lagen in scheiding. Ik had geen idee hoe ik mijn dochter van 3,5 jaar hierin het beste kon begeleiden. Door de coachgesprekken hebben wij onze dochter zo goed mogelijk kunnen helpen in dit proces.

L.R.

*Mijn dochter had een slaapprobleem. Met de nadruk op had want na de coachsessies met mijn dochter slaapt ze zoveel beter. Het zijn maar kleine aanpassingen die ik heb gedaan, maar je ziet het zelf soms niet. Door de gesprekken kwam ik erachter dat ik zelf de oplossing al had en heb het dus ook zelf op kunnen lossen. Maar daar was de coaching even voor nodig om het zelf ook te zien. Ik ben er heel blij mee en de gesprekken voelde heel vertrouwd!

N. vd B. Veenendaal