Over mij

Even voorstellen
Mijn naam is Marinka van den Bosch. Ik ben gediplomeerd opvoedcoach/opvoeddeskundige, gezinscoach en ervaringsdeskundige. En trotse moeder van twee zoons!
Ook ben ik 10 jaar met veel plezier werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dagelijks kom ik in aanraking met opvoedvragen van ouders. Omdat ik ouders nog beter wilde adviseren en begeleiden bij hun opvoedvragen heb ik de opleiding gezins- en opvoedcoach gevolgd bij BGL en partners in Driebergen. Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang ben ik gespecialiseerd in het begeleiden/coachen van kinderen en hun ouders in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar. Daarnaast heb ik mij als opvoed- en gezinscoach gespecialiseerd in samengestelde gezinnen. In deze gezinnen komen verschillende achtergronden, opvoedstijlen en opvoedfasen samen. Het doel voor mij als gezinscoach is om samen met het gezin tot het gewenste resultaat te komen, wat rust en duidelijkheid biedt met respect voor alle gezinsleden.

Opleidingen en trainingen:

  • Video Interactie Begeleiding (VIB)
  • Laten spelen is een vak (gericht op peuters)
  • Omgaan met kinderen met een ontwikkeling achterstand
  • Verschillen in gedrag tussen jongens en meisjes
  • Hoe om te gaan met baby’s en hun behoeftes
  • Opleiding tot opvoedcoach
  • Opleiding tot gezinscoach

Tijdens mijn opleiding en stages raakte ik zo enthousiast dat de beslissing om een eigen praktijk te beginnen snel genomen was. Sinds 2012 is die wens werkelijkheid geworden en begeleid ik met veel plezier en enthousiasme ouders, professionals en kinderen met opvoed- en gezinsvragen.

Ik help je graag bij al je vragen over kinderen van 0 tot 18 jaar.

Neem contact op via contact voor meer informatie of een gratis intakegesprek.