Ouders & Opvoeders

Als ouder wil je graag het beste uit jezelf halen en nog belangrijker: Je wilt het beste voor je kind maar hoe pak je dat aan? Je weet heel goed dat je als ouder of opvoeder duidelijk naar kinderen moet zijn, consequent en ze mag belonen voor goed gedrag. Maar in de praktijk loopt het soms anders. Soms ontstaat er in het gedrag of de situatie van jouw kind een patroon dat je graag wilt doorbreken. Alleen je weet niet hoe.
Ik kan je daarbij helpen.

Heb je het gevoel dat je kind hulp nodig heeft op welk gebied dan ook? Ik help je kind graag. Mijn expertise bij het coachen van kinderen ligt in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.

Je kunt nog zo’n goede opvoeder zijn, maar doordat je zelf onderdeel van het gezin bent, ben je soms niet in staat om de situatie van verschillende kanten te belichten. En juist dan is het fijn om er met een (professionele) buitenstaander over te praten. Een coach die je helpt, zodat jullie verder kunnen.

Vergelijk het met een sportteam: je kunt een elftal hebben met de beste spelers van de wereld, maar zonder goede coach komen de individuele kwaliteiten in het team niet tot hun recht.

Neem contact op via contact voor meer informatie of een gratis intakegesprek.